Our portfolio

Devolli Corporation

Devolli Corporation
Është një përzierje origjinale e kokrrave të përzgjedhura të kafesë në përputhje me receta të veçanta dhe e disenjuar për ata që kënaqen me shijen tradicionale të kafesë së fortë, të zezë me shkumë (kajmak) të mirë. Është produkti më i shitur nga Devolli Princ Caffe dhe kafeja më e shitur në tregun e vendit. Por gjithashtu shitet edhe në shtete të tjera në rajon.
Është një përzierje origjinale e kokrrave të përzgjedhura të kafesë në përputhje me receta të veçanta dhe e disenjuar për ata që kënaqen me shijen tradicionale të kafesë së fortë, të zezë me shkumë (kajmak) të mirë. Është produkti më i shitur nga Devolli Princ Caffe dhe kafeja më e shitur në tregun e vendit. Por gjithashtu shitet edhe në shtete të tjera në rajon.

REDO Design Conference

REDO Design Conference
REDO Design Conference is the first step in the advancement of the graphic design with the main purpose of gathering the creative talent in a space where a lot of presentations are going to happen, professional discussions and creative inspiration.
REDO Design Conference is the first step in the advancement of the graphic design with the main purpose of gathering the creative talent in a space where a lot of presentations are going to happen, professional discussions and creative inspiration.

KosICT Conference

KosICT Conference
KosICT is a Regional Conference organized by STIKK (Kosovo Association of Information and Communications Technology) and each year intends to cover the global trending topics of ICT by gathering international, regional and local speakers. In addition, this year KosICT will be hosting the South East European ICT Forum Board Meeting.
KosICT is a Regional Conference organized by STIKK (Kosovo Association of Information and Communications Technology) and each year intends to cover the global trending topics of ICT by gathering international, regional and local speakers. In addition, this year KosICT will be hosting the South East European ICT Forum Board Meeting.

Entermedia

Entermedia
Entermedia began its journey in 2004 as a small company with big ideas. Seeing the market potential of the music & video industry, co-founders and classmates Leutrim Blakaj & Granit Limani sought to create video experiences that would set and raise the bar for artists producing music videos in Kosovo.
Entermedia began its journey in 2004 as a small company with big ideas. Seeing the market potential of the music & video industry, co-founders and classmates Leutrim Blakaj & Granit Limani sought to create video experiences that would set and raise the bar for artists producing music videos in Kosovo.

Zero Pozitive Publicis

Zero Pozitive Publicis
We where established to create strong brands and to serve brands with character. Our aim is to deliver functionality. We do this successfully because we listen. Our creative logic lies upon realism, allowing us to deliver long standing contagious actions.
We where established to create strong brands and to serve brands with character. Our aim is to deliver functionality. We do this successfully because we listen. Our creative logic lies upon realism, allowing us to deliver long standing contagious actions.

Vlera

Vlera
Kompania Vlera është ndërrmarrje afariste, e cila bën shitjen me shumicë të produkteve të përditshme personale apo për biznes. Ka marrë qysh moti kurorën e një biznesi të suksëshem, që kur kurorzoi veten me çertifikatë nga prodhuesi i famshëm i paisjeve teknologjike për internet, TP link.
Kompania Vlera është ndërrmarrje afariste, e cila bën shitjen me shumicë të produkteve të përditshme personale apo për biznes. Ka marrë qysh moti kurorën e një biznesi të suksëshem, që kur kurorzoi veten me çertifikatë nga prodhuesi i famshëm i paisjeve teknologjike për internet, TP link.

Vita Milk

Vita Milk
Qumësht 100% Natyral dhe i shëndetshëm. Qumështorja Vita ofron shumëllojllojshmëri të produkteve të qumshtit.
Qumësht 100% Natyral dhe i shëndetshëm. Qumështorja Vita ofron shumëllojllojshmëri të produkteve të qumshtit.

Shtypshkronja VI Print

Shtypshkronja VI Print
VI Print was initially founded in Mitrovica in 1981 by Professor Skender Idrizi. At the time, the business focused on screen printing, and went by the name of VIVA graphics.
VI Print was initially founded in Mitrovica in 1981 by Professor Skender Idrizi. At the time, the business focused on screen printing, and went by the name of VIVA graphics.

Uni Project

Uni Project
Uniproject is a construction company for designing, construction, consulting and engineering. Construction services that UniProject company offers, make this company differ in the sector of construction by professional staff, design creativity, and seriousness in construction.
Uniproject is a construction company for designing, construction, consulting and engineering. Construction services that UniProject company offers, make this company differ in the sector of construction by professional staff, design creativity, and seriousness in construction.

Uji Dea

Uji Dea
Uji natyral mineral DEA , të cilin e kemi në tryezat tona, këtu dhe kudo në Ballkan dhe më gjerë, është një perl e natyrës së përmasave kombëtare, burime të pashterrshme të të cilit kanë amën e virgjër të një brezi kodrinoro – malor, gjeologjia e të cilit ka një thellësi prej 300 m.
Uji natyral mineral DEA , të cilin e kemi në tryezat tona, këtu dhe kudo në Ballkan dhe më gjerë, është një perl e natyrës së përmasave kombëtare, burime të pashterrshme të të cilit kanë amën e virgjër të një brezi kodrinoro – malor, gjeologjia e të cilit ka një thellësi prej 300 m.

Uji Akull

Uji Akull
Uji Akull rrjedh nga burimi i Drinit të Bardhë në fshatin Radac në rrethinën e qytetit të Pejës.
Uji Akull rrjedh nga burimi i Drinit të Bardhë në fshatin Radac në rrethinën e qytetit të Pejës.

Ujë Rugove

Ujë Rugove
Për herë të parë në sofrën tuaj ujë i burimit nga thellësia e kreshtave të Rugovës. Mbushja direkt nga burimi shekullor ekologjik pa filtrime shtesë dhe pastrime kimike.
Për herë të parë në sofrën tuaj ujë i burimit nga thellësia e kreshtave të Rugovës. Mbushja direkt nga burimi shekullor ekologjik pa filtrime shtesë dhe pastrime kimike.

Universiteti Iliria

Universiteti Iliria

Telegrafi

Telegrafi
Telegrafi është portal i pavarur në gjuhën shqipe, me seli në Prishtinë, i themeluar në fund të vitit 2006. Me një laramani temash të ndryshme nga të gjitha sferat e jetës dhe dizajn atraktiv, Telegrafi, shumë shpejtë ka depërtuar në zemrat e shfrytëzuesve shqiptarë të internetit.
Telegrafi është portal i pavarur në gjuhën shqipe, me seli në Prishtinë, i themeluar në fund të vitit 2006. Me një laramani temash të ndryshme nga të gjitha sferat e jetës dhe dizajn atraktiv, Telegrafi, shumë shpejtë ka depërtuar në zemrat e shfrytëzuesve shqiptarë të internetit.

Tango Life

Tango Life
Tango Life permbush nevojat dhe kerkesat e konsumatorëve për lëngjet e frutave.
Tango Life permbush nevojat dhe kerkesat e konsumatorëve për lëngjet e frutave.

RSM Company

RSM Company

Redon

Redon
Kompania Redon me sukses ka afarizuar për një periudhe te gjate ne Kosovë qe nga viti 1989. Me pune korrekte ne tani kemi arritur ne pozitën te cilën jemi, si një nder liderët ne treg sa i përket furnizimit me materiale ndërtimore të reja në tregun tonë.
Kompania Redon me sukses ka afarizuar për një periudhe te gjate ne Kosovë qe nga viti 1989. Me pune korrekte ne tani kemi arritur ne pozitën te cilën jemi, si një nder liderët ne treg sa i përket furnizimit me materiale ndërtimore të reja në tregun tonë.

Qendra Kinematografike e Kosoves

Qendra Kinematografike e Kosoves
Qendra Kinematografike e Kosovës është institucion me atributet e autoritetit qendror për kinematografi. Qendra Kinematografike e Kosovës ka për objektiv realizimin e politikave në fushën e kinematografisë që pasqyrojnë interesin publik.
Qendra Kinematografike e Kosovës është institucion me atributet e autoritetit qendror për kinematografi. Qendra Kinematografike e Kosovës ka për objektiv realizimin e politikave në fushën e kinematografisë që pasqyrojnë interesin publik.

Medical Group

Medical Group
MedicalGroup was established in early 2000 by a group of doctors and healthcare professionals who were involved at that time with supporting international relief efforts in the Western Balkans.
MedicalGroup was established in early 2000 by a group of doctors and healthcare professionals who were involved at that time with supporting international relief efforts in the Western Balkans.

Maden Group

Maden Group
Ne, kemi Studion tonë kreative, ngritur me kujdes që nga viti 2006. Inovacionet tona kanë bërë që kompania jonë të arrijë të realizojë një numër të madh të projekteve për një kohë të shkurtë dhe te fitoje një reputacion të konsiderueshëm.
Ne, kemi Studion tonë kreative, ngritur me kujdes që nga viti 2006. Inovacionet tona kanë bërë që kompania jonë të arrijë të realizojë një numër të madh të projekteve për një kohë të shkurtë dhe te fitoje një reputacion të konsiderueshëm.

Kras Group

Kras Group
KRAS Group është kompani vendore, me lokacionin e saj në Prishtinë e themeluar në vitin 2003, fokusuar në prodhimin e uthullave
KRAS Group është kompani vendore, me lokacionin e saj në Prishtinë e themeluar në vitin 2003, fokusuar në prodhimin e uthullave

Kosova Petrol

Kosova Petrol

ICO - International Civilian Office

ICO - International Civilian Office
The International Civilian Office provides international support for a European future for Kosovo.
The International Civilian Office provides international support for a European future for Kosovo.

Haxhijaha

Haxhijaha
NPT Haxhijaha nga Rahoveci është themeluar në vitin 1989 dhe aktualisht punëson rreth 70 punëtor në fushat e ndryshme profesionale. Bodrumi i Vjetër – Rahovec është themeluar në vitin 1953 si Kooperativ bujqësore me emrin “Kosova Vera” – Rahovec.
NPT Haxhijaha nga Rahoveci është themeluar në vitin 1989 dhe aktualisht punëson rreth 70 punëtor në fushat e ndryshme profesionale. Bodrumi i Vjetër – Rahovec është themeluar në vitin 1953 si Kooperativ bujqësore me emrin “Kosova Vera” – Rahovec.

Grand Store

Grand Store

Grand Store e para dhe e verteta qender tregtare ne Kosove e cila permban dyqane te brendeve te ndryshme si dhe argetime te shumta ne te cilen mund te argetohet e gjithe familja juaj

Grand Store e para dhe e verteta qender tregtare ne Kosove e cila permban dyqane te brendeve te ndryshme si dhe argetime te shumta ne te cilen mund te argetohet e gjithe familja juaj

G.P Metal

G.P Metal

G.P METAL prodhon dhe shet të gjitha llojet e produkteve të llamarinës dhe synon të jetë lider në këtë treg.

G.P METAL prodhon dhe shet të gjitha llojet e produkteve të llamarinës dhe synon të jetë lider në këtë treg.

GET - Green Energy Technologies

GET - Green Energy Technologies

GET (Green Energy Technologies) apo Teknologjitë për Energji Ekologjike, është një kompani vendore e formuar me qëllim të ofrimit të mundësive të shfrytëzimit sa më të madh të pajisjeve për energji të ripërtrijshme si edhe për kursim dhe efiçiencë të energjisë.

GET (Green Energy Technologies) apo Teknologjitë për Energji Ekologjike, është një kompani vendore e formuar me qëllim të ofrimit të mundësive të shfrytëzimit sa më të madh të pajisjeve për energji të ripërtrijshme si edhe për kursim dhe efiçiencë të energjisë.

Fatime Kosumi

Fatime Kosumi

Elen Group

Elen Group

Elen është kompani private e cila merret me shitjen e produkteve dhe shërbimeve në fushën e elektroenergjetikës.

Elen është kompani private e cila merret me shitjen e produkteve dhe shërbimeve në fushën e elektroenergjetikës.

Dukagjini Graf

Dukagjini Graf

Duke iu referruar stafit tonë profesional, teknologjisë së fundit që posedojm dhe teknikat më të sofistikuara të trendeve më të mira prendimore, ne jemi krenar që kemi mundësi të gjithë kët që ti ofrojmë tregut të Kosovës, gjithnjë duke iu siguruar shërbim superior bizneseve të vogla, të mesme dhe të mëdha, me të cilat tashmë jemi shndërruar në miq, bashkëpunëtorë të ngushtë, dhe partner afatgjatë.

Duke iu referruar stafit tonë profesional, teknologjisë së fundit që posedojm dhe teknikat më të sofistikuara të trendeve më të mira prendimore, ne jemi krenar që kemi mundësi të gjithë kët që ti ofrojmë tregut të Kosovës, gjithnjë duke iu siguruar shërbim superior bizneseve të vogla, të mesme dhe të mëdha, me të cilat tashmë jemi shndërruar në miq, bashkëpunëtorë të ngushtë, dhe partner afatgjatë.

Devolli Princ Caffe

Devolli Princ Caffe

Me investime të vazhdueshme në teknologji, duke i respektuar trendet botërore në tregjet e kafesë por edhe duke i dëgjuar me kujdes dëshirat e konsumatorëve, kompania vazhdimisht ka krijuar produkte të kualitetit të lartë.

Me investime të vazhdueshme në teknologji, duke i respektuar trendet botërore në tregjet e kafesë por edhe duke i dëgjuar me kujdes dëshirat e konsumatorëve, kompania vazhdimisht ka krijuar produkte të kualitetit të lartë.

Devolli Group

Devolli Group

Brendet e Devolli Group janë produkte të konsumatorëve.

Brendet e Devolli Group janë produkte të konsumatorëve.

Kompania e Sigurimeve Dardania

Kompania e Sigurimeve Dardania

Kompania e Sigurimeve Dardania është kompani lidere e sigurimeve duke u krenuar me një portfol të gjerë që synon plotësimin e nevojave të sigurimit të individëve dhe kërkesat e sigurimit të bizneseve, qofshin ato të mëdha apo të vegjël.

Kompania e Sigurimeve Dardania është kompani lidere e sigurimeve duke u krenuar me një portfol të gjerë që synon plotësimin e nevojave të sigurimit të individëve dhe kërkesat e sigurimit të bizneseve, qofshin ato të mëdha apo të vegjël.

DAM Festival

DAM Festival

Festivali Ndërkombëtar i Muziktarëve të Rinj DAM.

Festivali Ndërkombëtar i Muziktarëve të Rinj DAM.

BSC Kosovo

BSC Kosovo

Business Start-up Centre Kosovo (BSCK) ndihmon studentët e sapo diplomuar dhe ata të diplomuar të fakulteteve të të gjitha universiteteve në Kosovë që të themelojnë ndërmarrje të vogla dhe të mesme (NVM).

Business Start-up Centre Kosovo (BSCK) ndihmon studentët e sapo diplomuar dhe ata të diplomuar të fakulteteve të të gjitha universiteteve në Kosovë që të themelojnë ndërmarrje të vogla dhe të mesme (NVM).

Auto Klubi

Auto Klubi

Ardian Bujupi

Ardian Bujupi

Neziri Eyewear Shop

Neziri Eyewear Shop

Neziri eshte thmeluar ne vitin 1951 ne Gjakove, ku eshte marre me servisimin dhe shitjen e oreve.

Neziri eshte thmeluar ne vitin 1951 ne Gjakove, ku eshte marre me servisimin dhe shitjen e oreve. Ne filim te vitit 1986 sherbimet e veta i zgjeroj edhe ne lamin e optikes.

ACA Audit & Consulting Associations

ACA Audit & Consulting Associations

ACA is a local company specialized in offering Audit and Assurance Services, and Management Consulting Services in Kosovo. Although in operation since January 2008, its founders have been involved in business consulting and auditing since year 2000.

ACA is a local company specialized in offering Audit and Assurance Services, and Management Consulting Services in Kosovo. Although in operation since January 2008, its founders have been involved in business consulting and auditing since year 2000.

Ujë Rugove

Ujë Rugove

 

Qendra Multimedia

Qendra Multimedia

 

Murseli Architects + Partners

Murseli Architects + Partners

 

Stone Castle Wine

Stone Castle Wine

 

Birra Peja

Birra Peja

Geographical position of Kosovo and its specific climate conditions blessed the city of Peja with a pearl called Birra PEJA.

Geographical position of Kosovo and its specific climate conditions, rich and crystal pure water wells, since the time of ancient ILLYRS, blessed the city of Peja with a pearl called Birra PEJA.

Likatek

Likatek

Likatek was the key factor in the rapid development of the club scene in Kosovo.

Likatek was the key factor in the rapid development of the club scene in Kosovo, crossing a long way from the murky passages of squat parties, through radio hosting and up to becoming the architect of the world renowned 'Episode' series.

International Village

International Village

International Village, a community in picturesque setting, where luxury meets convenience and where neighbors become a lifelong friends.

International Village, a community in picturesque setting, where luxury meets convenience and where neighbors become a lifelong friends.